A carón do lume

Autor: Prego, Mónica

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

A carón do lume

A carón do lume

10,75€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/09/2025
Colección:
Cociña
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

A carón do lume ofrece un monllo de receitas galegas, humildes e tradicionais, que pretende espertar un recordo, transmitir o sentir e a historia que vai de par de cada unha delas. Esas receitas que as avoas facían a carón da lareira, o centro das casas. Este é un regalo de Mónica Prego (Pandebroa.es) para fillos e netos, para que …

A carón do lume ofrece un monllo de receitas galegas, humildes e tradicionais, que pretende espertar un recordo, transmitir o sentir e a historia que vai de par de cada unha delas. Esas receitas que as avoas facían a carón da lareira, o centro das casas. Este é un regalo de Mónica Prego (Pandebroa.es) para fillos e netos, para que no futuro poidan coñecer e entender algo máis daquel xeito de vida.
Leer más

Más libros de Prego, Mónica

  • A CARON DO LUME

    DISPONIBLE

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    A CARON DO LUME

    21,55€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

A carón do lume

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Libro Otros
ISBN:
978-84-1176-425-4
EAN:
9788411764254
Nº páginas:
0
Colección:
Cociña
Lengua:
GALLEGO
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Mónica Prego Franqueira naceu en Mercurín (Ordes) en 1975, onde pasou a súa infancia coa súa nai, avós e bisavós, nunha contorna sinxela, pero chea de amor. Tras graduarse en Ciencias Económicas, traballou no estranxeiro durante varios anos e, ao regresar, e seguindo a súa paixón pola cociña, comezou a compartir receitas e contidos culinarios no seu blog Pandebroa, que compaxinaba co seu traballo. Cos anos, e tras un máster en Márketing Dixital, a divulgación de contidos culinarios acabou sendo a súa profesión. O seu amor pola terra, os nosos costumes e tradicións, impulsárona a querer recuperar, conservar e transmitir moitas receitas tal e como as facía a súa avoa, como as viviu e da maneira máis tradicional e auténtica que sexa posible. Podes seguila en redes en: @pandebroa.by.monikaprego

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar